X SNOVI - povratak na početnu stranicu

Posebnost tome daje i cjelokupni životni rad njegovog osnivača Joachima Lutermanna, a u nastavku na znanstvene radove japanskog stručnjaka prof. Masaru Emota - Poruke skrivene u vodi koji svu svoju životnu mudrost i želju da pomogne čovjeku vračajući mu izgubljene životne vrijednosti podario svima nama jednostavnu mogućnost uživanja u zdravljem ispunjenom životu.

Kao osnivač i utemeljitelj Vivendi instituta Austrija zajedno sa svojom suprugom svoj su životni duh pretočili u jedan od proizvoda kojima se danas ponosimo. Iz duboke želje za stvaranjem drugačijeg svijeta iznjedrila je kompanija kojoj i mi danas s ponosom pripadamo i na taj način vraćamo čovjeka prirodi, a prirodu čovjeku.

Živa voda – AQUA POWER JOINT – izvor je kompletnog tjelesnog zdravlja i velika potpora čuvanja kvalitete života u svijetu koji neprekidno negativno narušava sklad čovjekove unutarnje energije.

Revitalizacija zraka – VITA TRONIC – sposobnost je transformacije štetnih utjecaja okoline u okviru različitih vrsta zračenja od geopatogenih do podzemnih voda i elektrosmoga na naš neurološki sustav. Ovakvom pozitivnom transformacijom postiže dugotrajni umirujući učinak na cijeli organizam pružajući mu ugodan prostor životne sredine.

Korištenjem prirodne vode kamenac može biti jedan od problema. Prirodnom transformacijom kamenca iz kalcitnog oblika u aragonitni tj. u oblik koji se ne taloži blokiramo njegovo taloženje uz garanciju od 25 godina. Posebno, ručno proizveden uređaj AQUA POWER KALKMAGNET riješit će problem kamenca zauvijek. Prirodni materijali ovog uređaj i potpuno ručna proizvodnja rješavaju problem kamenca zauvijek iako on ostaje otopljen u vodi.

Aqua Power katalog.pdf

Aqua Power Joint.pdf

Aqua Power Kalkmagnet.pdf

Aqua Power Vitatronic.pdf

  Hrvatski | English | Deutsch | Russian