X SNOVI - povratak na početnu stranicu

FIRMA

Firma X – SNOVI d.o.o. osnovana je 2003. sa vizijom i željom integracije visoke kvalitete življenja u suvremeni dizajn vrhunske kvalitete izgradnje bazena. Firma je nastala kao rezultat prikupljenih iskustava jednog kvalitetnog tima stručnih ljudi koji je pronašao zajednički cilj i interes u budućnosti.

Zahvaljujući adekvatnoj dugogodišnjoj edukaciji u području designa i najnovijih tehnologija bazenskih sustava u mnogim zemljama, postali smo unikat na tržištu u regiji jugoistok Europe, ali i konceptualno jedinstveni primjer ujedinjenja različitih potencijala u jedinstvenu poslovnu filozofiju.

Danas je naš poslovni interes daleko veći u usporedbi sa samim početkom našeg razvoja objedinjujući područje wellnessa te cjelovitog spa, arhitekturu prostora, art&design, eksterijera, interijera i krajobraza kao i duhovne dimenzije vode. Našim osobnim razvojem i kroz bogato poslovno iskustvo stekli smo iskustvo dizajniranja privatnih vila, poslovnih prostora, stambenih objekata različite vrste. Mi ne gradimo samo bazene, mi gradimo odnose.

Danas firma X - SNOVI d.o.o. surađuje sa brojnim partnerima diljem svijeta, a službeno zastupa istaknutu austrijsku kompaniju - Aqua Power GmbH u regiji jugoistoka Europe. U ovoj suradnji uspjeli smo povezati spoznaje službene medicine i tradicionalnih duhovnih znanja o zdravlju čovjeka u cjelinu koja omogućuje harmoniju duha i tijela.


[ ČITAJ DALJE ]

 
  Hrvatski | English | Deutsch | Russian